Geloof

Hart van Osdorp staat open voor alle mensen.

Wat we beloven: iedereen is welkom

In Hart van Osdorp zijn alle mensen altijd en hartelijk welkom. Dus álle mensen, ongeacht zijn of haar levensovertuiging, levensstijl, afkomst, cultuur, ras of seksuele voorkeur. Hart van Osdorp gelooft dat Jezus zelf ons in deze houding is voorgegaan.

Waarvoor we je uitnodigen: meer van Jezus

Verder hebben we de overtuiging dat wij met Jezus gelukkiger af zijn dan zonder hem. En dat is zacht uitgedrukt. Hart van Osdorp gelooft dat Jezus ons denken vernieuwt, onze emoties geneest, onze relaties herstelt, ons hart verzorgt en ons zo tot die mooie mensen maakt die God in gedachten had toen hij ons schiep. Wanneer Jezus je vernieuwt, geneest, herstelt en verzorgt, ga je er alleen maar op vooruit.

Leven met Jezus is overigens niet te verwarren met wat in onze maatschappij als succesvol wordt gezien. Het is een gezegend leven in de ogen van God. Dat is iets anders dan succes, maar niet minder tastbaar en echt. Met vragen om succes zou je ook nog teveel met jezelf bezig zijn. Maar in het leven met Jezus gaat het niet langer om jou en heb jij niet langer de regie. Jij speelt niet langer de hoofdrol in je leven, maar Jezus. Dus, niet jij vormt hem (als bijvoorbeeld jouw verzekering van succes), maar Jezus vormt jou. En dat is volgens de bijbel pas echt geluk hebben!

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)