Goed doen in de buurt

Hart van Osdorp doet goed in Osdorp.

Wat we beloven: er onvoorwaardelijk en belangeloos zijn voor de buurt

Vanaf de start in 2006 wil Hart van Osdorp midden in de buurt leven, wonen en werken. Vandaar dat wij de slagzin ‘geloof in de buurt’ voeren.
Geloof in de buurt: Hart van Osdorp heeft geloof voor de buurt, ziet toekomst in de buurt en is daarom ook altijd op zoek naar mogelijkheden en perspectief voor mensen van de buurt.
Geloof in de buurt: Hart van Osdorp wil niet veraf maar dichtbij de mensen staan; niet met de rug maar met het gezicht naar de samenleving; niet onbereikbaar maar een familie van Jezus om de hoek, vlakbij jou in de buurt.
Geloof in de buurt: Hart van Osdorp vertegenwoordigt ook het geloof in de buurt. We steken niet onder stoelen of banken wie het is die ons inspireert zodat wij mensen willen ontmoeten, naar hen luisteren en als het nodig is verder helpen. Hij heet Jezus. En in navolging van hem doet Hart van Osdorp goed om mensen onvoorwaardelijk te helpen, niet om mensen over Jezus te vertellen. Wij houden van mensen en willen zonder dubbele agenda bijdragen aan het welzijn van Osdorp. Goed doen in Osdorp heeft voor ons grote waarde in zichzelf.

Waarvoor we je uitnodigen: mogen wij van je leren?

Goed doen in de buurt, doen we samen met iedereen die goed wil doen in de buurt. Hart van Osdorp heet daarom ook niet Hart voor Osdorp maar Hart van Osdorp. We zijn er niet voor mensen maar we zijn samen met mensen in de buurt.
Concreet staat op deze site onder het menu ‘Buurt’ meer informatie over het buurtwerk van Hart van Osdorp. En Hart van Osdorp is Hart van Osdorp niet, als we niet samen met buurtbewoners voortdurend naar nieuwe wegen zoeken om goed te doen in Osdorp.
Mogen we van jou leren?

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)