OpZondag

 

Hart van Osdorp heeft een prachtige cultuur van samenkomen op de zondag, die we eenvoudig OpZondag noemen. Het is een wekelijkse happening, een echt feest! Met de Corona-lockdown emigreerde onze bloeiende OpZondag-cultuur naar de online wereld. Maar nu is OpZondag weer live te bezoeken!

Vergeleken met voor de lockdown is OpZondag nog wel anders. We eten nog niet samen, we zingen nog niet en de wandelgangen zijn nog niet zo innig en spontaan als voor Corona. Maar gelukkig, we zien en spreken elkaar weer! Er is koffie. Er is fruit. En wat meer is, er zijn gesprekken en er is gebed. Wat is het een voorrecht en wat is het fijn om elkaar weer live en samen te ontmoeten en samen te komen rondom de woorden van Jezus! Dit zijn mooie stappen onderweg naar een nieuwe OpZondag-belevenis. En we merken hoe belangrijk dat is.

Nu al brengt OpZondag ons vernieuwde ervaringen met God en met elkaar. En in de toekomst wellicht opnieuw samen eten en tot diep in de middag familie-zijn ervaren en beleven.

De kerkdiensten van Hart van Osdorp blijven ook op YouTube te volgen. De link wordt elke zondag gedeeld via WhatsApp. We merken dat mensen (blijven) kijken, dichtbij en verder weg.

Wil je komen?
Van harte welkom!

Kleurrijke sprekers

Wanneer?

Elke zondag.

Waar?

Dagcentrum De Elzen, Clauskindereweg 17, 1069HN Amsterdam.

Hoe laat?

14.00 uur.

Zaal open om 13.45 uur.

 

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)