Buurthuis 33

Sinds februari 2019 is Hart van Osdorp beheerder van Nierkerkestraat 33.
Hart van Osdorp wil van Nierkerkestraat 33 het bruisende Buurthuis 33 maken, een knooppunt van verbinding en relaties in de wijk, een ontmoetingscentrum, waar mensen uit de buurt welkom zijn en worden gezien.

Dat willen we doen samen met de buurt.
En we doen dat met de vaste waarden van Hart van Osdorp:

  • iedereen welkom
  • niet oordelen
  • eerst luisteren en dan: niet oordelen
  • aandacht
  • respect
  • vrijheid
  • leven

Buurthuis 33 nu

Er gebeurt nu al van alles in Buurthuis 33. Er zijn taallessen, er is een zoete inval op woensdag, er is een kinderclub, er is een inloopochtend voor vrouwen en er is meer. De laatste stand van zaken vind je in dit overzicht:

Het nadeel van zo’n overzicht is dat het met het drogen van de inkt meteen veroudert. Zo staat op dit programma niet de spreekuren van onze jobcoach vermeld. Wat we doen is voortdurend in ontwikkeling. Dat is zo omdat de buurt voortdurend in ontwikkeling is en mensen met nieuwe ideeën komen. En nieuwe ideeën zijn welkom!

Met andere woorden: neem contact op voor de laatste informatie!

Droom

Onze droom is dat Buurthuis 33 niet alleen een huis van activiteiten wordt, maar veel meer nog een huis van ontmoeting en verbinding. We dromen dat Buurthuis 33 de kraamkamer wordt van echte buurtfamilies. Onder buurtfamilies verstaan we kleine groepen mensen uit dezelfde buurt, van verschillende leeftijd, kleur, afkomst en levensstijl, die om elkaar heen willen staan en naar elkaar willen omzien.

Adres en informatie

Buurthuis 33 kun je vinden op Nierkerkestraat 33, 1069 HZ Amsterdam-Osdorp.
Meer informatie: 06 55517600 of 06 15402594.

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)