Kledingverkoop 2.0

Nog niet zo lang geleden, om precies te zijn voor corona, organiseerde Hart van Osdorp twee keer per jaar een kledingverkoop. Het was elke keer weer een enorm evenement, waarnaar de hele buurt uitzag: een hele Stadsboerderij vol kleren, tafels vol, tot en met de grote buitentafel toe!
En uitzoeken maar! Want de kleren gingen weg voor 1 euro of 50 cent per stuk en vaak genoeg een hele zak vol voor 2 euro. De opbrengst was elke keer weer voor de voedselbank. We hadden wel opbrengsten van 500 tot 800,- euro.

Al het goede gaat eens voorbij.
Maar niet getreurd. Zaterdag 5 november beleefde de kledingverkoop van Hart van Osdorp een heuse wederopstanding. Nu sloot de kledingverkoop aan bij de duurzaamheidsmarkt in de Stadsboerderij. Het werd een duurzame inspiratie dag, waar buurtbewoners van alles konden doen en ontdekken rond het thema duurzaamheid.

Hart van Osdorp sloot aan met haar kledingverkoop. Nu kleinschaliger en daardoor met meer gelegenheid voor ontmoeting en gesprek. Maar nog steeds met prachtige kleren (dit keer veel kinderkleding) voor de vertrouwde lage prijzen of niks.

Er zijn weer veel kleren, soms met tassen vol, weggegaan. De opbrengst was dit keer voor Hart van Osdorp helpt. Een fonds waarmee Hart van Osdorp buurtbewoners in nood de helpende hand biedt.

We zijn vast van plan om samen met de Stadsboerderij dit soort evenementen te herhalen.
Plezier, gezelligheid, eten en ontmoeting.
Osdorp op z’n best!

 

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)