Op 13 mei was het groot en groots feest in Buurthuis 33. We hielden een open dag om Buurthuis 33 nog bekender te maken in de buurt. We hadden een mooi programma gemaakt en er kwamen 70 mensen (inclusief kinderen) op af.
De kinderen speelden vooral (onder begeleiding en met programma van sport en spel en watergevechten) buiten. Binnen in Buurthuis 33 was het een gezellige drukte met veel plezier, veel inzet van vrijwilligers uit de buurt en natuurlijk met heel veel en lekker eten.
Ondertussen werkten we aan ons netwerk in de buurt, smeedden nieuwe relaties en koppelden nieuwe taalcursisten aan een nieuwe taaldocent. Er was een taalspel van onze taalcoördinator (vertel Nederlanders eens iets in je eigen taal en laat ze raden wat je zegt, dan ervaren ze ook eens hoe het voelt als je de mensen om je heen niet verstaat) en er was een heus schaaktoernooi,
waar de kinderen van de schaakclub natuurlijk als eerste op af kwamen. Zeker ook omdat de eerste prijs een heuse schaakbeker was en je met een levensgroot schaakspel ook buiten kon schaken, nadat de fouten in de beginopstelling (zoek op de foto!) waren hersteld.

Verder waren er spreekuren van de woningbouwvereniging en andere clubs die bij het wonen in de Nierkerkestraat betrokken zijn.

Al met al een prachtige dag zonder enige wanklank.

Buurthuis 33: Samen voor de buurt.

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)