OpZondag

Op iedere zondag komt de familie van Hart van Osdorp bij elkaar voor: ‘OpZondag’.
Ook jij bent van harte welkom om te komen kijken en te genieten of om te genieten en deel te nemen. Je opgeven is niet nodig, de toegang is vrij, en voor de kinderen is er een kinderprogramma.

Plaats en tijd

OpZondag gebeurt in Dagcentrum De Elzen, Clauskindereweg 17, 1069 HN Osdorp. (Naast Brede School ‘De Kikker’, achter Lidl.) OpZondag is op (elke) zondag. We beginnen vanaf 13.00 uur. Het programma duurt tot ongeveer 15.30 uur, maar voor nagenieten en napraten is er volop de ruimte en tijd.

OpZondag is elke zondag opgebouwd uit drie onderdelen:

Eten

We beginnen met een maaltijd. Samen eten vinden wij belangrijk én lekker. Samen eten is ook een ontspannen manier om elkaar te ontmoeten! Het staat iedereen vrij om iets mee te nemen of niet. Aan tafel heb je gemakkelijk aandacht voor elkaar. ‘Welkom’ en ‘ontspannen’ zijn daarom trefwoorden die OpZondag goed weergeven. Als je eerst eens wil komen kijken, de sfeer wil proeven, of liever een beetje op jezelf blijft – dat kan ook!

Vertellen

Na de maaltijd gaat OpZondag door met het volgende onderdeel. Hart van Osdorp is een familie van Jezus die OpZondag graag vertelt over God. In dit tweede onderdeel van OpZondag delen Hart van Osdorpers daarom van hun leven met God. Dit onderdeel is een mengeling van zingen, gebed, mensen die wat vertellen, lezen uit de bijbel, en/of een korte uitleg. Dit duurt alles bij elkaar ongeveer een half uur.

Leren

Daarna nemen we de tijd voor een presentatie en/of uitleg van een bijbelverhaal of -tekst. Zo willen we meer leren over God, over Jezus en over ‘hoe geloven in het dagelijks leven werkt’. In dit onderdeel is er plaats voor kennismaking met God, persoonlijke vragen en ook voor verdieping. Er is altijd ruimte om ter plekke te reageren. Geregeld vindt er een interactief gesprek plaats.

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)