OpWoensdag

OpWoensdag is de wekelijkse familieavond van Hart van Osdorp.

Wat is OpWoensdag?

OpWoensdag is voor iedereen die meer over Jezus en over geloven vandaag wil weten. Er komen veel mensen van Hart van Osdorp, maar OpWoensdag is van en voor iedereen!

We beginnen elke woensdag met eten en daarna zijn er twee groepen. Een groep speciaal voor belangstellenden, zoekers, twijfelaars en andere starters in het geloof. En een groep voor bezoekers die vorig seizoen de eerste groep hebben doorlopen en die nu voor een vervolg komen.

Waarom OpWoensdag?

Het mooie van OpWoensdag is dat er bij elkaar komt wat wij als Hart van Osdorp belangrijk vinden. Allereerst eten (!) en ontmoeting. Wij vinden het belangrijk elkaar te verrassen met echt goed eten. Lekker!
Verder willen we ruimte maken en een moment hebben voor elkaar, waarop we elkaar ontmoeten en zo nodig voor elkaar bidden en meeleven. Maak je geen zorgen, meeleven en bidden doen we graag, maar alleen als jij dat wil. Alleen eten, praten en/of luisteren is prima.
Na het eten is er onderwijs in de twee groepen, vaak interactief (al je vragen mag je stellen) en geregeld met praktijkvoorbeelden en oefeningen.
Kortom, OpWoensdag is nooit saai, altijd interactief en informatief.

Hoe laat en waar?

OpWoensdag gebeurt elke woensdagavond in Dagcentrum De Elzen, Clauskindereweg 17, 1069 HN Osdorp. (Naast Brede School ‘De Kikker’, achter Lidl.)
Het eten start om 18.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)