OpWoensdag

OpWoensdag is de wekelijkse familie- en onderwijs/verdiepingsavond van Hart van Osdorp.

Wat is OpWoensdag?

OpWoensdag is voor iedereen die meer over Jezus en meer over geloven voor vandaag wil weten. Er komen mensen van Hart van Osdorp, maar OpWoensdag is van en voor iedereen!
We beginnen elke woensdag met eten en daarna is er een blokje onderwijs en zijn er gespreksgroepen.

OpWoensdag is er voor belangstellenden, zoekers, twijfelaars en starters in het geloof en net zo goed voor mensen die hun geloof willen verdiepen. Het is onze ervaring dat juist een mix van verschillende mensen de mooiste gesprekken opleveren. En om mooie gesprekken is het ons uiteindelijk te doen.

Waarom OpWoensdag?

Het mooie van OpWoensdag is dat bij elkaar komt wat wij als Hart van Osdorp belangrijk vinden. Allereerst eten (!) en ontmoeting. Wij vinden het belangrijk elkaar te verrassen met goed eten. Lekker!
Verder willen we ruimte maken en een moment hebben voor elkaar, waarop we elkaar ontmoeten en zo nodig voor elkaar bidden en meeleven. Maak je geen zorgen, meeleven en bidden doen we graag, maar alleen als jij dat wil. Alleen eten, praten en/of luisteren is prima. Na het eten is er onderwijs, vaak interactief (al je vragen mag je stellen/domme vragen bestaan niet) en met praktijkvoorbeelden en soms oefeningen. Daarna gaan uiteen in gespreksgroepen: het belangrijkste deel van de avond.

Kortom, OpWoensdag is nooit saai, altijd interactief en informatief.

Hoe laat en waar?

OpWoensdag gebeurt elke woensdagavond in Buurthuis 33, Nierkerkestraat 33, 1069 HZ Osdorp. Het eten start om 18.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)