Kledingverkoop

Twee maal per jaar, in het voorjaar en in het najaar, organiseert Hart van Osdorp haar zo langzamerhand legendarische kledingverkoop.

Meer over de kledingverkoop

We verkopen kleren om mensen in de buurt te helpen. We zien mensen vaak met tassen vol weggaan. Dat maakt ons blij. Hiermee zijn mensen echt geholpen. Want we verkopen de kleren per stuk voor één of twee euro.

En de opbrengst?
Die gaat naar de voedselbank. Zo helpen we op een andere manier weer andere mensen. De voedselbank koopt met de opbrengst produkten, die ze niet of weining krijgen aangeleverd of die snel bederven, zoals melkprodukten.

Elke keer komen er meer vrijwilligers en meer bezoekers. Er is koffie en gezelligheid en plezier.
En er zijn vaak hele mooie kleren! Deze kleren – schoon en gewassen – komen uit het netwerk van Hart van Osdorp, en dus uit het hele land. Maar ook mensen uit de buurt komen kleren brengen.

Veel vrijwilligers

Rondom de kledingverkoop is een heuse familie van vrijwilligers ontstaan, die elke keer weer reikhalzend uitzien naar het moment dat de zaterdag van de kledingverkoop aanbreekt.
Mensen helpen graag andere mensen. Je krijgt daar een goed gevoel van en samen werken aan een goed doel is ook erg gezellig.

Wanneer?

Op zaterdag 26 oktober.

Plaats en tijd?

In de Stadsboerderij, Botteskerksingel 30B, 1069 XT Amsterdam-Osdorp.
De verkoop is van 10.00 uur – 14.00 uur.
Voor de verkoop kunt u van 9.30 uur tot 10.30 uur uw eigen gewassen en schone kleren brengen.

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)