Gezelligheid sluit vriendschap met voordeel.

Zaterdag 16 maart organiseerde Hart van Osdorp opnieuw haar beroemde kledingverkoop. Door weer en wind heen namen veel buurtbewoners toch de moeite om naar Stadsboerderij Osdorp te komen en hun slag te slaan. Geholpen door vijfentwintig vrijwilligers sloegen ze mooie kleren in voor vijftig cent of een euro per stuk. En met z’n allen maakten we Voedselbank Osdorp blij met een opbrengst van 530,90 euro. Wat overbleef ging naar de winkel van Terres des Hommes (Lambertus Zijlplein 27) in Geuzenveld.

Wat is toch het geheim van deze halfjaarlijkse kledingverkoop van Hart van Osdorp? Misschien is het de goede sfeer? Of toch de lekkere koffie? Of de behulpzame vrijwilligers? Of toch de mooie kleren? Of de goedkope prijzen? Of gewoon de gezelligheid? Misschien wel alles bij elkaar! De optelsom van de kledingverkoop is in ieder geval een goed humeur en een opgeruimde kledingkast. Want de mooie kleren komen uit het netwerk van Hart van Osdorp in en buiten Osdorp. Namens veel blije mensen hartelijk dank!

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)