De Paasdialogen komen eraan!
Voor de kerst organiseerde Hart van Osdorp buurtgesprekken over wat mensen wel of niet hebben met dit feest. Nu Pasen, dat andere grote christelijke feest, nadert (31 maart) organiseren we de Paasdialogen.

Wanneer?
Op 15, 22 en 29 februari en op 7, 14 en 21 maart.

Waar?
Buurthuis 33 (Nierkerkestraat 33, 1069 HZ)

Hoe laat?
20.00 – 21.30 uur.
Om 19.45 is er koffie en koek.

Deelname aan de dialogen is gratis.

In de Paasdialogen staat de zin en de onzin van het lijden centraal. Een heftig onderwerp maar wel een dat alle mensen bezig houdt. Waarom gaat er zoveel mis in deze wereld? Wat is er mis met deze wereld, met onze samenleving, met onze leiders of misschien wel met onszelf? Maar midden in alle vragen gaan we op zoek naar hoop en troost in deze wereld.

Dialogen zijn buurtgesprekken die met aandacht en respect worden gevoerd. Dialogen zijn geen discussies om elkaar te overtuigen van eigen gelijk. Nee, in dialogen gaan we samen op zoek naar verdieping en respect.
Het mooiste is, als we ons hart veilig op tafel kunnen leggen en de anderen aan tafel daar met respect mee om gaan. Daar gaat het over en daar gaan we voor!

Hart van Osdorp heeft hart voor mensen en voor Osdorp. Hart van Osdorp is buurtzaam.

Social media

Onze adressen

Giften

Stichting Hart van Osdorp is een Anbi (RSIN: 817345589). U kunt giften en donaties voor Hart van Osdorp aftrekken van de belasting.

(IBAN: NL09ABNA0507405943)